Bedre trivsel - Mindre stress

Selvindsigt er nøglen til at skabe et liv i balance med bedre trivsel. Du er bedre rustet til at holde dig i trivsel og forebygge stress, når du kender dig selv, dine værdier og er bevidst om at bruge energien på det, du kan få indflydelser på. Tiden er dyrebar. For at trives er det vigtigt at bruge tid på det, der giver mening for dig og er i overensstemmelse med dine værdier.

Jeg kan tilbyde konkrete redskaber, du kan bruge til at skabe selvindsigt og få skabt dit eget indre kompas, så du kan dyrke det, der styrker dig.

Lige nu tilbyder jeg gratis workshoppen til ledige. Læs mere her: https://www.linkedin.com/posts/gittekramerjensen_ledig-opentowork-helemenneskeriheleliv-activity-668...

Jeg tilbyder workshops for virksomheder, der ønsker en ny og anderledes vinkel på på arbejdet med trivsel.
Når jeg arbejder med trivsel, tager jeg altid udgangspunkt i den enkelt medarbejder. Ved at give dine medarbejdere muligheden for at blive bevidst om egne værdier og få indsigt i hvad der motiverer dem, skaber du muligheden for, at de bliver bevidste om, hvad der skal til for at de trives.
Ved at kende hinandens værdier, skaber det også plads og mulighed for, at italesætte udfordringer, der naturligt forekommer på en hver arbejdsplads - fordi vi er forskellige og har forskællige værdier. Når I er bevidste om ligheder og forskælligheder, er det også nemmere "at spille hinanden gode".