Et pusterum fra hverdagen


Er du opmærksom på, at leve det liv du drømmer om?
Vi kender det alle, pludselig flyver hverdagen af sted og vi skal passe på, at vi ikke bare følger med, så det til sidst føles som om at hamsterhjulet kører - uden mulighed for at hoppe af. Du har altid et valg . Et eksklusivt  pusterum - for kvinder, giver dig muligheden for at stoppe op og give dig selv mulighed for refleksion - har du det liv du drømmer om?

Vi lever alle mere eller mindre bevidste efter et sæt værdier. Ved at blive bevidste om vores værdier har vi også mulighed for at ændre dem, så de støtter os i at leve det liv vi gerne vil have.

Dagen foregår i de eksklusive omgivelser på Hotel Vejlefjord - med tid til ro og fordybelse kombineret med lækker mad. Der er vigtigt for mig, at skabe en tryg atmosfære med fokus på nærvær og der vil derfor være max 10 deltagere på hvert hold.

Dagen starter kl. 9:00 med formiddags buffet med let morgenmad

Kl. 09.30 mødes vi til oplæg/undervisning.
Vi arbejder med status på hvor du er i dit liv lige nu. Hvad vil du gerne have mere af/mindre af, bliv bevidst om dine værdier og bliv opmærksom på om de støtter dig i det liv du ønsker at leve.

Kl. 11:45 - 12:30 Frokostbuffet inkl. 1 øl/vand/isvand - ost, sødt og kaffe/te

Kl. 12:45 - 15:00 Adgang til de termiske bade. Vil du hellere nyde den skønne natur er dette også en mulighed.

Kl. 15:30 vi mødes til opsamling på dagens indsigter og følger op på, hvordan du kan arbejde videre med dem. vi arbejder også med hvordan du kan få skabt en ugepraksis, hvor du er bevidst om egne værdier og sørger for, at de får lov til at fylde i dit liv.

Kl. 16:30 Tak for i dag.

Opholdet foregår på Hotel Vejlefjord Sanatorievej 26, 7140 Stouby.

Øvrige betalingsbetingelser finder du under fanen coaching.

Næste "pusterum fra hverdagen" kommer i løbet af foråret 2021
Kan du ikke vente og kan du minimum samle 5 personer, vil jeg gerne lave et arrangement særligt for jer. Kontakt mig på Tlf. 20 73 60 43 så vi kan aftale nærmere.